jul i timmerstugan



den här julen kommer bli konstig. annorlunda. härlig, det är klart.

vi är nämligen fullt hus. hela tjocka släkten. varenda unge kusin, förälder, morfar och respektive vi nånsin kunnat räkna som vår, är med. det är liksom dömysig stämning redan där.

en annan grej är dock att vi på grund av flytten som först blev av och sen hastigt stötte på patrull the size av en hel finanskris, har gjort att vi på Roshill i år har varken internet eller tvkanaler.

alltså på riktigt. no television. no ordenador (som är mitt favoritord på spanska)

vi kommer bli tvugna att umgås. oldfashion style.

HUR SKA DET GÅ?

Kommentarer
Postat av: Åsa

Sara, jag har funderat mycket över detta hur vi ska klara oss utan TV och internet...hur ska det gå??? Men vi kan ju spela spel, det är ju ändå roligare och även en tradition som är värd att bygga vidare på. Ser fram emot julen och att träffas! Kram!

2008-12-18 @ 18:23:46
Postat av: Pappa

Hoppsan vad du skriver när man råkar vara borta från nätet en stund. Internet här på jobbet funkar ju i alla fall så vi får väl sitta här i jul.



Händer att jag och mamma blir sittande vid köksbordet tittandes på varann då och då utan att riktigt förstå vad man förväntas göra utan dator och tv. Satt häromkvällen och la Spindelharpan till kl 01.30,hmmm. 100 avsnitt av Dr House börjar också bli lite tjatigt.



Jaja, det finns ju spel som sagt, och glögg, och mat, och nötter, och musik, och alla ungar hemma. Hur skulle det kunna misslyckas.

2008-12-18 @ 20:00:47
Postat av: Lillebror

Vi är ju trots allt bäst i världen på att dricka kaffe..

2008-12-19 @ 11:40:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback