J'ai deux amours


you say, go slow.

har ni tänkt på att det är i musiken man känner. och sådär längst ner i fötterna

fasen jag var på healing och blir kanske aldrig mig lik. coldplay sa att gud satte leendet i ansiktet på mig men det alltså, det vet jag inte. är man galen så är man och kanske är det en go grej ändå. mackan sa att när det är gott är det gott och jo men visst där skulle man ju kunna sluta sina dar.

bröllop.

jennie min jennie gifte sig och var vackrare än jag nånsin kunnat tänka mig henne. eller nån för den delen. alltså vacker, sådär rent vacker. och ni ska veta att jag suttit naglad vid fröken sverige och allt vad det heter fröken världen och miss pankaka, sedan urminnes tider. jag kan allt om det där. vet inte vad det betyder men så är det iallafall. inga konstigheter. det låter lite  tveksamt, men jag älskar sånna där skönheter. som jennie. tänk förresten att hon var snyggast i sitt liv som trettioåring. det gillar jag. killarna, ja jo inget ont alls om dem. brad pitt liksom.. snygg. älskmaterial på dem. karlar. åh ja fast det är ju ett annat inlägg. men brudjennie... gosh. lägg ner era vapen. fan va fina vi är när vi sätter den sidan till.


de gifte sig ja, jag glömde skriva i gästboken och det grämer mig lite. man ska ju uppföra sig. härlig johan bredvid mig by the way, fint placerat. helmysigt backslick och sen roliga glasögon på det. filurig och driven var han. och det där med glasögonen vänner, måste vi ta det igen? härliga är de hursomhelst.  men ja trots allt var det ju åsa som fick mig att börja skriva igen. man får säga vad man vill om det men fick jag välja hade jag i en hast valt henne. ettaväljare sara nygren. hon må vara helt wack och så jävla rolig och oberäknelig och allt det där. jo man tappar all sans och blir lite kär i henne just när som helst.och så talet. gud dessa syskontal som förstörde hela min coola approach. och så fin hon alltid är. inte som fröken sverige och inte som egentligen nån annan snygging jag känner.  nej varmare. närmre. riktigare. hon är som en liten tromb. just det så är hon. 

enastående.

jag skulle skriva nåt klokt var meningen. det gick sådär ja. ge mig att jag bara är tjugo och kom igen när jag lärt mig skillnaden på slagborr och den andra sortens borr vad den nu heter. borr? när jag kan backa med släp eller när jag slutar bli kär i nån bara för att han har kostym. låt det vara bara kul tills dess. det kommer bli nåt bra av mig. jag är helt övertygad. jag har läst böckerna. allihop nu. snäll och lugn och framåt och vass och kärleksfull och vältränad och ja, ödmjuk.

bah

nu jävlar blir det åka av