and I can't stop dropping everything/ abbonenten du söker


ni vet när man bestämmer sig

det är just  just nu


vitaminbruset sara, vitaminerna. jag ser min mamma framför mig och hennes tanke om helande. snabbare än nånsin knaprar jag i mig esperitoxen och ska man vidare gäller inga fler konserveringmedel. man läker om man vill. steg ett när man förstått att knogarna är alldeles vita är att släppa taget.



igår var en av de sista dagarna i sällskapet och jag funderar och funderar på hur länge jag ska stanna. och om man ska fortsätta le och svara. jag gick upp klockan åtta för att skriva och samla mina kroppsdelar men fortfarande är det enda jag vet ett blankt Afyra som nånstans konfirmerar mina tankar. den här morgonen arkiveras under F mitt emellan förlust och förundran. 

jag tänker över överskattningsproblemet som är det största. kastar bollen fram och tillbaka mellan tummen och pekfingret och inser vad hon syftade på när hon uppriktigt undrade vad jag tror mig vinna. jag ritar upp situationen i en utbud och efterfrågekurva och för att se vart de möts och med resultatet likt ett dödsbesked i handen stolpar jag upp mina drömmar att tapetsera de här väggarna med. filosofier om livet också lite tips om andra saker. tvätt, makrillmackor, kärleksbrevet jag kastade och hans hand i min.

alanis morisette skrev soundtracket även om jag för några månader sedan hade kunnat satsa min mjälte att det skulle vart coldplay.
 
and i saw sparks


this time around ill be okay

image8


jag har funderat på det här ett tag nu. angående timing. och så lite runt det. allt som ska göras i nån slags punktform och egentligen när. om jag bara kunde lära mig att inte stå ut med mitt dåliga samvete skulle jag bli en betydligt mer effektiv lady. här säger de åt mig varenda dag att man lär sig. jag vet inte. det enda jag lärt mig är att visst kommer jag klara av det. man kan mer än man tror sa min fransklärare när hon var gravid och sen så sa jag typ je voudrais une pain riche.

postitarna blir fler och fler i takt med valmöjligheterna och alla de vackra orden och telefonnumrena. och så lovar jag. och sen lovar jag att sluta lova och sen så kan jag slänga bort ett par timmar down that road eftersom det, hello, är en cirkel. hönan/ägget och vem kom först. älskar älskar inte, i brist på prästkragar använder jag hjärtbitarna av våfflorna eftersom de alltid är fem. try it, you'll like it. vinst varje gång.

ärren på mina ben påminner mig ibland om vikten att hålla ihop sig själv. ett sätt att göra det är att stanna som de säger på engelska, i sitt element. i fredags var jag sannerligen i mitt och spelningen var en kick heroin rakt in i min nationalekonomiskt genomsura hjärna. tanken med hela grejjen är att varenda stavelse får bara en chans och alla vet det. du har dina minuter och nån lyssnar och det enda du vet är att när det kommer till att döma dig kommer de inte att förhandla. egentligen är det ett helvete men twistas uppochner i samma stund vi tar in det faktum att med fjärilarna i den ena handen och katastrofen i den andra var det du och ingen annan som i slutändan sa hej och tack för att ni kom.

som nån betydligt äldre och klokare än jag sa, att när de släcker på scenen är allting,
nästan
perfekt.


pimp my vårkänslor

166025-7

lördag med sol i nacken

ja sådär på ett fint sätt backar livet upp en innan man vet ordet av. mina händer är torra igen och mobitec flinar lite sådär som bara en arbetsplats fylld med trehundrafemtitusen kablar kan. jag sitter vid andra mäns datorer med andra kvinnors röster i mina högtalare. det finns en tröst i att nån gång få bestämma sig. att veta att man måste och hur det än blir blir det nog rätt soft.


med nyfunnen mittbena och ett huvud ljusare än nånsin fick den där känslan av snart tillbaka till verklighten mig att gå upp tidigt. och eftersom den här veckan varit lite short of undies är det bikiniklädsel som gäller och visst fan känns det kalas. jag har om jag får säg det själv skaffat mig en rätt impressive solbränna för att vara mig och för att vara april och det är bara en tidsfråga innan jag ska chocka skinnet med trettio grader italiensk inspiration.
mina grannar påtar i trädgården och jag svarar med att frosta av frysen. om jag sänker här hör jag hur det droppar där nere och lite grann kan jag tänka att det är terapi /vårpåskyndare och sånt där men shit vad pretto det låter att säga.
visst är det sant att jag kunde vara lite bättre.

påsken var förresten en fröjd det måste ju sägas. mina kussar va, yikes vilka people. födesledagsbarnen med de smittande skratten, lite grann får man ge dem att de likt (ja vad vet jag) ostar, årgångsviner (?) blir vackrare och mer spännande för var dag som går. nån gång ska jag lära mig fixa håret som dem och nån gång ska även jag ha en sån där cool/proffsig/kvinnlig attityd. tio år har jag på mig och vi tar tiden från och med nu.

chokladkakorna och tricktävlingen och toalettångorna och de gamla galna fyllehistorierna och min smått onödiga vinöverdosering och dejten på ica dan efter med tre hundra fräscha pantpegnar på fickan är ett bara ett stickprov. nåt slags reslutat av kärlek och det faktum att när det kommer till kritan är vi trots allt samma skit.

ring mig när vi ska gräva upp skatten okej för nu ska jag plugga texter inför fredags första växjöspelning. som sagt,

det händer