pulling our puzzles apart / heal the world



jag vet inte om det stavas så där på engelska, pussel alltså. gör det det? hursomhelst så är det så han sjunger chris martin och det är ju det viktiga.


men jag hörde den snubben på idol sjunga coldplays i särklass största verk och började typ lipa när jag fattade att  det var det snubben jag gillar mer än nån menade en annan gång när jag bara trodde han sa fina grejjer. jag gillar han på idol och hans knasiga gester, och jag gillar min kriss. och det är ett helvete att det är just den låten som handlar om oss. att vi inte äter frukost tillsammans längre och att jag inte längre lånar hans tröjor. det är en av mina största sorger faktiskt.
.

idag hände en så konstig sak. jag vet inte om det är något att vara stolt över, men jag tror det. jag hade trettio minuter över i jönköping och tänkte slänga dem och en hundring på en trendig kaffe och kaka i den stan. se cool ut och läsa min bok och se vad platon säger om saken. jönköping är förresten en stad som jag gillar. verkligen! och det var sommar! bingo. men så blev jag stoppad av en som hette Boel. såklart. hon kom från greenpeace och som jag fattade det så gillade hon asmycket att tänka på typ skog och sånt och tyckte ju då att jag med borde fundera på det. torskar och naturreservat och genmanipulerat käk. koldioxidhot och oljeutsläppt - you name it. det var ett jäkla flöde på den där boel när hon väl kom igång. hon pratade på om barnen som ska växa upp i öppna landskap, om framtida generationer och så lite om den svenska regeringen.

ja den ja förresten, kan vi inte prata lite om den? den får mig att vilja springa in i hissen här utanför och trycka på stoppknappen mellan två våningar och sen stanna där tills nån börjar ta hand om varandra igen. boel jiddrade om andra saker, till exempel att det är bara i sverige och finland i hela europa som det är lagligt att importera olagligt skövlad regnskog. det låter skitkonstigt tyckte jag. men hon lovade. så jag slängde till henne femti spänn i månaden och tänkte att hennes tjat hade sparat mig hundra spänn och ett gäng härliga kalorier eftersom jag inte hann med min fika. kunde de komma en eller annan firre till gang är det okej med mig.

och jönköping var lika fint ändå.

så vad tycker ni nu om min nya miljögrej? jag är inte en sån egentligen. jag är helt värdelös på det faktiskt. jag tycker tillexempel om att tvn är på när man kommer hem och jag glömmer alltid att släcka lamporna när jag går. tvättar ett plagg i taget. sånna grejjer. men den som säger att man inte kan köpa bort sitt dåliga samvete ljuger. jag ska bli bättre på det nu, skärpa mig om så bara lite, så iaf det. det handlar inte bara om mig säger boel.


äre nån som känne för att krama lite på en tjej eller möjligtvis ett träd så fixar jag det lätt

baggis.

kom an bara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback